Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Ennovaty

По-екологични заряди станции на една ръка разстояние

Представяме ви - Eco-SmartSolar EV Charging - умната функция, която прави зарядните станции Wallbox ключова част от всяка устойчива домашна енергийна система.

Благодарение на Eco-Smart вие използвате енергията, генерирана от слънчевите панели във вашия дом, за да заредите електромобила си по най-ефективния и екологичен начин.

Два режима на работа ,от които да избирате

Eco-Smart ви позволява да зареждате със 100% слънчева енергия или в комбинация от слънчева и електрическа енергия. Задавате предпочитания от вас режим направо от приложението myWallbox и оставяте зарядната станция да свърши останалото.

Възползвате се от пълната мощност на фотоволтаичната система

Генерирате ли повече енергия, отколкото домът ви може да използва? Възползвайте се от всяка частица излишък от енергия, като насочите този излишък от слънчева енергия към вашия автомобил.

Повече зелена енергия, повече спестявания

Зареждайки електроавтомобила си единствено от безплатната слънчевата енергия, която генерирате, вие  спестявате още повече от сметките си за електричество.

Режим 100% слънчева енергия - Full Green

Чрез този режим вие използвате единствено слънчева енергия за зареждане на вашия автомобил. Режимът Full-Green ще открие кога в дома ви има достатъчно излишък от зелена енергия, за да отговори на минималните изисквания, необходими за захранване на вашия автомобил. Тогава колата ви ще започне да се зарежда, което означава, че всяко зареждане е 100% екологично.

Режим в комбинация слънчева и електрическа енергия - Eco Mode

Намалете до минимум използването на електроенергия от мрежата, докато зареждате електромобила си , като го комбинирате с всеки излишък от налична слънчева енергия. Еко режимът открива слънчевата енергия,която не се използва другаде в дома ви, в реално време и я смесва с енергията от ел. мрежата, за да осигури бързо и ефективно зареждане.

Искате ли да превключите обратно към използване единствено на електрическа енергия? Няма проблем!

Деактивирайте Eco-Smart, ръчно планирайте или започнете нова сесия на зареждане. Вашата зарядна станция ще започне да използва единствено електроенергия, както при всяко едно стандартно зареждане.

 

Имате нужда от съдействие?

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас