Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Разберете коя е идеалната станция за Вас

Попълнете формата за под минута

Ние ще обработим запитването Ви

Ще получите най-доброто решение на пазара

Как работим

Процес на работа

Безплатна консултация

Ние ще изслушаме вашите желания и ще Ви предложим най-ефикасния и бърз начин да ги достигнете с наша помощ.

Изготвяне на оферта

Ще получите персонална оферта, базирана на Вашите реални нужди и най-добрите текущи решения на пазара.

Инсталация и монтаж

Процесът се извършва от експерти, които вземат предвид всички необходими фактори, за да гарантират безопасността правилното ползване на продуктите.

Поддръжка и съвети

Вие ще получите безплатна поддръжка в рамките на гаранционния срок и ценни съвети, които да Ви дадат спокойствие и сигурност.

Какво да очаквате

Изготвяне на проект, отговарящ на вашите нужди

Административно съдействие с контрагенти

Инсталиране на електрическата станция от професионалист

Обучение за работа със станцията и поддръжкa

Ennovaty

Експертни решения

Водени от идеята да използваме енергията по-ефективно и устойчиво, ние предлагаме умни решения на нашите клиенти.

За дома

Красив дизайн

Управление от телефона

Мощност до 22kW

За Фирми

Карти за служители

Оптимизация на разходите

Нулеви вредни емисии

За обекти

Допълнителен доход

Повече клиенти

Пример за устойчив бизнес

За нас

Над 200 доволни клиента

Венцислав Георгиев

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Впечатлен съм от бързата реакция, съдействие и професионализъм на целия екип.

Кирил Кирилов

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

Доволен съм от коректното отношение и добрата комуникация с момчетата от Ennovaty.

Научете повече

За нас

Над 200 доволни клиента

Венцислав Георгиев

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Кирил Кирилов

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

ПРОЕКТИ

Успешни проекти

Успешно релизирахме проекти на територията на цяла България. Сред тях: Grand mall Варна, The Mall София, Хотел Ястребец гр. Боровец, хотел Емералд "Равда", Супермаркет "Абсолют+" гр. Павликени, множество жилищни комплекси и частни имоти.

Имате въпроси

Често задавани въпроси

Кой извършва инсталирането?

Монтажът се извършва от наш екип или партньор в удобно за вас време независимо дали е в работно или извън работно.

Има ли други разходи при закупуването на зарядна станция?

Монтажът и инсталацията на зарядната станция се заплащат допълнително. Цената на тази услуга се определя индивидуално, в зависимост от желанията на клиента и след направена консултация или оглед.

Колко време е необходимо за да се зареди електрически автомобил?

Времето за зареждане на Вашия електрически автомобил зависи от няколко фактора като размер и състояние на батерията, температура и наличното захранване в сградата.

Време за зареждане (h) = капацитет на батерията (40 kWh)/мощността на зареждане (7,4 kW).

Примери: Nissan Leaf 2018, притежаваща батерията с капацитет 40 kWh , със зарядна станция с капацитет от 7 kW, батерията се зарежда за около 6 часа. При зареждане с бързозарядна станция с мощност 50 kW зареждането ще отнеме около 1 час.

BMW i3 (42.2 kWh капацитет на батерия)- зареждането става за 2 часа при трифазен ток до 22kWh или за 6 часа при монофазен до 7.4 kWh.

От какво зависи мощността на зареждане на електрически автомобил?

Мощността на зареждане на електромобила зависи от модела на зарядното устройство, което може да варира от 7.4 kW (Монофазен) / 22 kW (Трифазен) и наличния свободен капацитет на Вашето захранване.

Колко ще струва зареждането в домашни условия и какъв е пробега след пълно зареждане?

Времето, пробега и цената за пълно зареждане на Вашия електроавтомобил зависи от капацитета на батерията, който се измерва в киловат часа (kWh), зарядните мощности и цената на kWh към Вашия доставчик.

Разходът на електрическите автомобили обикновено се изразява в киловатчаса на 100 километра. В зависимост от производителя, стойността е между 10 kWh и 20 kWh. 

Пример: Nissan Leaf (40 kWh капацитет на батерия, което се равнява на пробег около 240км), а цената на тока за бита е средно около 20 стотинки за киловатчас, то за един пълен заряд 40kWh х 20 ст. = 8.00 лева или под 4.00лв за 100 км. 

Пробег (240 км ) = капацитет на батерията(40 kWh)/разход на енергия (16.7kWh/100 км) * 100.

Съвместим ли е автомобилът ми със зарядната станция?

Да! Конектори от тип 1 и тип 2 са стандартни за зареждане на електроавтомобили в ЕС при зареждане с променлив ток (AC). При зареждане с постоянен ток (DC) се използва конектор CHADEMO.

Възможно ли е инсталирането на зарядната станция на открито?

Да, зарядните станции могат да бъдат съхранявани при температури от -40℃ до 70℃ и използвани при температури от -25℃ до 40℃.

Какъв вид електрозахранване е необходимо?

Предлаганите от нас продукти Ви дават възможност за използване на монофазен и трифазен ток. Електрозахранването се осъществява чрез сключен договор с електродоставчик или използване на фотоволтаична инсталация.

Как се управлява зарядна станция от разстояние?

Получавате информация при всяко зареждане на електроавтомобила чрез Bluetooth, WiFi, Lan Ethernet и 3G/4G(по специално изискване на клиента).

Какъв е гаранционният срок на зарядните станции?

Гаранцията срещу дефекти в материалите и изработката на продукта е за период от 2 години от датата на покупката. През този период ние ще ремонтираме или заменим всеки дефектен продукт за наша сметка.

След изтичане на гаранцията ще може да продължим да поддържаме продукта срещу заплащане. Ще получите обратна връзка до 24 часа след направено запитване на сайта на Ennovaty.

Как да бъдем сигурни в качеството на продуктите?

Зарядните станции са произведени в ЕС (Испания) като се спазват всички регламенти и производителя притежава нужните ISO сертификати за производството на продукта. Защита от най-високо ниво за прах и вода IP54 , възможност за допълнително заземяване и с ръчна настройка на максималния използваем ампераж. При допълнителни изисквания станциите могат да бъдат подобрени чрез допълнителни модули за да разпознават наличното свободно напрежение по мрежата и да регулират сами подаването към тях.

Има ли включена поддръжка след закупуване на станцията?

Екипът ни ще Ви съдейства за всякакви въпроси относно продукта за период от 2 години от датата на покупката. През този период ние ще ремонтираме или заменим всеки дефектен продукт за наша сметка.

След изтичане на този период ще може да продължим да поддържаме продукта срещу заплащане.

До колко време да очаквате отговор при ново запитване?

Ще получите обратна връзка до 24 часа след направено запитване на сайта на Ennovaty.

Какви са възможните начини на плащане?

Можете да заплатите избраните от Вас продукти по следните начини: наложен платеж, онлайн плащане с кредитна/дебитна карта при поръчка или по банков път .

Какво е времето за доставка след направена поръчка?

Доставката се извършва в рамките на от 1 до 3 седмици в зависимост от обема на поръчката и стоковите наличности.

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас