Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Домашна станция Pulsar Plus

За индивидуален проект монтирахме станция Wallbox Pulsar Plus с мощност 7.4 kW

Image Before

Преди

Image After

След

Монтаж на станция Pulsar Plus за домашно зареждане в София

ENNOVATY

Нашият подход

Предизвикателството:

Монтаж на зарядна станция, която да покрива изискванията на клиента за размер, дизайн, функционалност и мощност - естествено решението беше Pulsar Plus.

Полагане на трасе за захранващ кабел

Инсталация с възможност за използване на всички източници на енергия за зареждане на автомобил, които включват фотоволтаични панели и батерия, генератор и захранване от ЕРП

Бърза реакция в удобно за нашите клиенти време

Монтаж в зимни условия

Нашето решение:

По наша препоръка монтирахме монофазна зарядна станция Wallbox Pulsar Plus с пълна мощност от 7.4 kW, която може да използва получената енергия от наличната фотоволтаична инсталция, от батерията съхраняваща получената енергия, от мрежата на ЕРП и в краен случай от агрегат

Положихме трасе от 50м, което беше съобразено с всички норми и изисквания и беше направено максимално дискретно. Въпреки възможностите за по-кратък маршрут избрахме трасето да минава през незабележими части и по външна ограда за да запазим визията на обекта на нашия клиент

Инсталирахме умната зарядна станция с възможност да използва с предимство зелената енергия от фотоволтаична инсталация и батерия. При липса на достатъчно енергия станцията използва мрежата на ЕРП дружеството в региона, а като допълнителна сигурност може да използва и агрегат.

Винаги се стремим да изпълняваме проектите си до две седмици, като в този случай успяхме за под една.

След приемането на поръчката и независимо от външните условия, ние изпълнихме проекта в уговорения ден.

ENNOVATY

Обратна връзка от клиента

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

Доволен съм от коректното отношение и добрата комуникация с момчетата от Ennovaty.

Кирил Кирилов

Жилищен комплекс в град Благоевград

Научете повече

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Впечатлен съм от бързата реакция, съдействие и професионализъм на целия екип.

Венцислав Георгиев

Супермаркет в град Павликени

Научете повече

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас