Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Домашна зарядна станция Pulsar Plus за наш клиент в област София

За индивидуален проект инсталирахме монофазна станция Pulsar Plus 7.4 kw

Image Before

Преди

Image After

След

Нашият клиент имаше нужда от гъвкаво решение за да зарежда своя автмобил, което да му позволява да наблюдава сесиите и да контролира мощността на зареждане поради непостоянен волтаж и проблеми с ел. инфраструктура на обекта

ENNOVATY

Нашият подход

Предизвикателството:

Сблъскахме се с множество проблеми при изпълнението на обекта, които произлизаха от наличната ел. инфраструктура. Нашият екип се опитване постоянно да елиминира проблемите за да може да достигнем оптимални параметри на зареждане, без да компрометираме безопастността на нашия клиент.

Избор на продукт

Проблеми с наличната ел. инфраструктура на обекта

Подобряване на земни параметри за безопастно използване на зарядната станция

Постоянна и откровена комуникация с клиента

Нашето решение:

Успяхме да завършим един проект, който ни поднесе много изненади. Благодарение на нашия опита и комуникация с клиента, успяхме да подобрим наличната ел. инфраструктура спрямо възможностите на обекта. Инсталирахме зарядна станция, която многократно повиши скоростта на зареждане на автомобила в сравнение с тази от обикновен контакт, осигурявайки още повече сигурност и удобство при използване.

Wallbox Pulsar Plus бе избран като станция за да може дистанционно да се стартира или рестартира сесията при нужда. Благодарение на Wifi връзка и нотификации, нашият клиент знае какъв е стадия на зареждане във всеки един момент. Допълнително, може да контролира мощността на зареждане от уюта на своя дом или офис в случай на проблеми, свързани с подаването от ЕРП.

Множество замервания под товар и избор на начин на свързване до постигане на оптимални показатели

Допълнително заземяване на станцията поради лоши земни показатели

В процеса на работа се появиха и неочаквани проблеми, които изискваха различни решения. Постоянната ни комуникация с клиента и неговото разбиране за казусите доведе до промяна на първоначалния план, но до по-качествени резултати

ENNOVATY

Обратна връзка от клиента

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

Доволен съм от коректното отношение и добрата комуникация с момчетата от Ennovaty.

Кирил Кирилов

Жилищен комплекс в град Благоевград

Научете повече

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Впечатлен съм от бързата реакция, съдействие и професионализъм на целия екип.

Венцислав Георгиев

Супермаркет в град Павликени

Научете повече

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас