Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Монтаж на Pulsar Plus 22kW в Сливен

За проект на наш фирмен клиент монтирахме зарядна станция Pulsar Plus 22kW за зареждане на служебни автомобили

Image Before

Преди

Image After

След

За пълноценно използване на служебните автомобили, нашите клиенти имаха нужда от зарядна станция, която им предоставя нужното време на зареждане, има система за ограничаване на достъпа и лесен интерфейс за месечни статистики за използваната ел. енергия

ENNOVATY

Нашият подход

Предизвикателството:

Екипът ни трябваше да реагира бързо и да предостави възможно най-доброто решение. Независимо от метереологичните обстоятелства, успяхме да завършим монтажа си само след няколко дни от получаване на поръчката.

Избор на устройство

Логистични затруднения поради метереологичните обстоятелства

Съобразяване с работното време на нашия клиент и инсталация в удобен момент, с цел избягване на прекъсване на работата на клиента.

Всеки монтаж има своите особености и нашите екипи са винаги готови да намерят решения

Нашето решение:

За по-малко от седмица консултирахме нашия клиент, предложихме решение, което да изпълнява всичките му нужди и възможности спрямо наличните мощности. След получената заявка, монтирахме станцията в рамките на дни.

Изборът на устройство винаги е съпроводен с отговор на проблемите на нашия клиент.

Въпреки затруднения породени от външни обстоятелства, нашите екипи намират решения и искат да удоволетворят клиентите ни.

В повечето случаи монтажът на зарядна станция налага спирането на захранването на обект изцяло или частично. Поради спецификата на дейност на нашите клиенти, винаги се стремим това да бъде направено незабелязано от тях и да не пречим на нормалния им работен график.

Позитивизъм, идейност и опит. Това е решението, което предоставяме на всеки извършен от нас монтаж.

ENNOVATY

Обратна връзка от клиента

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

Доволен съм от коректното отношение и добрата комуникация с момчетата от Ennovaty.

Кирил Кирилов

Жилищен комплекс в град Благоевград

Научете повече

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Впечатлен съм от бързата реакция, съдействие и професионализъм на целия екип.

Венцислав Георгиев

Супермаркет в град Павликени

Научете повече

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас