Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Зареждане в УНСС - с Wallbox Copper SB 22kW

Доставихме и инсталирахме три броя зарядни станции Wallbox Copper SB на брандирани стойки за съвместен проект с ИКЕМ АД на територията на УНСС гр. София

Image Before

Преди

Image After

След

Техническо решение, изграждане на ново подземно трасе, монтаж на стойки спрямо изискванията на локацията, инсталация на компоненти и зарядни станции

ENNOVATY

Нашият подход

Предизвикателството:

Проекти от подобен тип са изключително предизвикателни и изискват внимателно планиране и перфекционизъм

Техническо решение

Съгласуваност и спазване на всички изисквания

Изпълнения в срок с гаранция за качество

Непредвидими казуси в процеса на проекта

Нашето решение:

Нашият екип пое пълна ангажираност за предоставянето на техническо решение, доставка на зарядни станции, компоненти и материали за пълното реализиране на проекта

Благодарение на опита ни и отзивчивостта на персонала на УНСС, успяхме да инсталираме три броя зарядни станции за служители и посетители.

Доставените от нас зарядни станции и материали са сертифицирани спрямо всички наредби на ЕС. Специфичните изисквания на локацията бяха спазени. Инсталацията беше направена според наложените стандарти. Инсталацията беше тествана със сертифицирани измервателни устройства и документирана.

Стремим се да изпълняваме проектите си в обещаните срокове, но без да компромис при качеството. Често прогнозираното време за изпълнение е недостатъчно, но ние все пак намираме начин да предадем проектите си в срок.

Всеки проект крие поне едно предизвикателство, което е скрито. Ние имаме решенията.

ENNOVATY

Обратна връзка от клиента

Щастлив съм ,че се доверих на Ennovaty за инсталацията на зарядна станция у дома. Помогнаха ми в избора на подходяща зарядна станция и ми показаха как да работя с нея.

Доволен съм от коректното отношение и добрата комуникация с момчетата от Ennovaty.

Кирил Кирилов

Жилищен комплекс в град Благоевград

Научете повече

Благодарение на екипа на Ennovaty, нашият бизнес успя да постигне целта си, а именно първата инсталирана станция за зареждане на електроавтомобили в град Павликени.

Впечатлен съм от бързата реакция, съдействие и професионализъм на целия екип.

Венцислав Георгиев

Супермаркет в град Павликени

Научете повече

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас